Skip to content

Over Mo

“Jij bent toch redacteur? Doe je ook boeken?” Met die vraag werd ik een aantal jaar geleden aangesproken op het schoolplein. Die vraag bleek een cadeau te zijn, want ja, ik ben al 25 jaar redacteur en ik ben dol op tekst

Over Mo

“Jij bent toch redacteur? Doe je ook boeken?” Met die vraag werd ik een aantal jaar geleden aangesproken op het schoolplein. Die vraag bleek een cadeau te zijn, want ja, ik ben al 25 jaar redacteur en ik ben dol op tekst. Boeken had ik op dat moment nog niet gedaan. Ik besloot in gesprek te gaan met de schrijver, een expert op managementgebied zonder schrijfervaring. We hadden een klik en besloten samen het avontuur aan te gaan. Hij ging schrijven, ik wierp een kritische blik op zijn teksten en bestookte hem met vragen en opmerkingen. Het was dé manier om elk hoofdstuk dat in het boek kwam zo sterk mogelijk te maken.

Van dat eerste project kreeg ik zoveel energie dat ik direct wist dat ik dit nog veel vaker wilde doen. En dus bedacht ik een plan om mensen met weinig of geen ervaring als auteur te helpen om hun droom -een eigen boek schrijven- uit te laten komen. De beste keuze die ik heb kunnen maken, want dit is wat ik het liefste doe.

Heb je een droom om een non-fictie boek te schrijven, zoals een managementboek, een levensverhaal, een kookboek of een boek over jouw vakgebied, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen en wil je voorkomen dat je halverwege afhaakt, omdat er nog zoveel andere bordjes zijn om hoog te houden? Laat me je helpen!

Monique

Meer weten over Mo? Kijk dan ook eens op tekstbureaumo.nl.