Werken met Martha

Hey, Martha hier!

Schrijfcoach, verhalenverzinner en tekstschrijver

 

Boeken zijn mijn lust en mijn leven. Daar kun je me ‘s nachts voor wakker maken. Zet er dan wel een goede kop koffie bij. Dat is namelijk mijn andere liefhebberij. Al van kinds af aan las ik alles wat los en vast zat: melkpakken, shampooflessen en natuurlijk boeken! Dat ging van Thea Beckman en Kruistocht in spijkerbroek tot The Belgariad van David Eddings. Ik ben een echte fantasy liefhebber.

Ik las de boeken vooral, omdat het voor mij een vlucht was uit mijn realiteit. Mijn eigen wereld was vroeger namelijk niet zo leuk. Dat heb ik in 2018 in mijn eigen boek #ikbengepest opgeschreven.

Ik heb mijn verhaal verteld. Mijn boek geschreven. En nu kan ik je begeleiden bij het schrijven van jouw verhaal. Want ook dat mag verteld worden! We gaan samen aan de slag met jouw verhaal: welke onderdelen komen erin en waar ga je het over hebben met je lezers of je potentiële klanten? Heb je moeite met het opzetten van de structuur of weet je niet waar je moet beginnen? Neem contact met mij op en ik help je bij het schrijven van je boek, zodat jij als schrijver kunt stralen!

en ze leefde nog lang en gelukkig

Laten we beginnen

Zullen we een boek schrijven?

Pin It on Pinterest