jij bent de expert…

Schrijf je managementboek 

1 op 1 begeleiding

Jouw methode is uniek

Je kunt daar iedereen mee helpen

Je boekt supergoede resultaten met jouw cursus, training of programma.

Maar hoe krijg je dit nou zo goed mogelijk op papier?

Wie ben ik?

Je bent al een paar keer begonnen met schrijven, maar halverwege of nog niet eens halverwege, hield je er alweer mee op. Geen tijd, er komt een klant tussendoor en ondertussen denk je:

“Wie ben ik om dit op te schrijven. Dat is vast al eens beter gedaan.”

Ben jij dan zo onzeker dat je je eigen methode voor jezelf gaat houden? Dat je al die mensen die beter verdienen, die baat kunnen hebben bij jouw unieke manier van werken en trainen en begeleiden in de steek gaat laten?

Dat kun je je klanten niet aandoen!

Tijd om je bescheidenheid en onzekerheid te laten varen en een nieuwe fase in je leven aan te boren. De fase van het auteurschap. De fase van het schrijven van een bestseller!

Ik schreef mijn boek in drie maanden in de zomer van 2018, met behulp van een structuur en het inplannen van schrijftijd. Ondertussen had ik nog meer te doen.

Ik paste op mijn drie nichtjes en neefje in de leeftijd van 3 tot 10 jaar, was aan het trainen voor de EK karate in Braga, Portugal en ik begeleidde ook nog andere klanten. Ondertussen hield ik twee bedrijven in de lucht en redigeerde ik het manuscript van een ander boek.

Het lukte me om mijn boek te schrijven over hoe ik werd gepest en hoe ik eroverheen kwam door creatief schrijven door het plannen van schrijftijd.

Meld je aan voor 1 op 1 begeleiding

1 op 1

Je krijgt alle hulp die je nodig hebt bij het schrijven van jouw managementboek

Tijdens onze samenwerking help ik je om je boek te structureren, de hoofdstukken in te delen en je te motiveren bij het schrijven.

 

Over Martha

Ik ben gepest van mijn zesde tot mijn achttiende, niet alleen op school maar ook in de buurt waar ik woonde. Ik kon niet naar buiten om te spelen, omdat de buurtkinderen mij pestten, maar ik moest wel naar school: daar kon ik het pesten niet ontwijken. Mijn docenten wisten het niet en als ze het wel wisten, wisten ze niet hoe ze het moesten stoppen. En ondertussen lachten mensen mij uit, scholden me uit, omsingelden en intimideerden mij. Ik werd zelfs in elkaar geslagen.

Wat mij op de been hield, was het schrijven. Ik schreef verhalen: lang, kort, series. Ik fantaseerde over prinsen die mij uit mijn toren kwamen redden als een soort moderne Raponsje. Dit scherpte mijn fantasie. Door te schrijven en fantaseren over verhalen en ze uit te spelen met mijn Barbies, ontsnapte ik uit mijn realiteit.

De liefde voor verhalen en fantaseren leidde tot mijn passie voor het schrijven van verhalen.  Ik heb al meerdere verhalen ingestuurd naar wedstrijden en kwam vaak op de shortlist terecht. Ik vind het leuk om jou te helpen met het schrijven van jouw verhaal. Omdat jouw verhaal gehoord mag worden!

Planning en structuur

Samen bepalen we de structuur van je boek en hoe je schrijftijd inplant voor jezelf. We bespreken de inhoud van je hoofdstukken en wat je per hoofdstuk gaat vertellen. Ook kijken we naar je ideale klant: die bepaalt namelijk hoe je je boek gaat schrijven.

Coaching 

Tweewekelijks hebben wij een half uur contact met elkaar om de vorderingen te bespreken en te zien of je nog ergens hulp bij kunt gebruiken. Je krijgt tips over hoe je zaken kunt opschrijven en verbeteren en hoe je je bestseller alvast kunt promoten.

Redactie

Een boek, als het eenmaal in eerste concept klaar is, moet nagekeken worden. Ik kijk je tekst na en geef tips zodat het een geheel wordt. Als je boek bij de vormgever vandaan komt, kijk ik het nog eens na, zodat er geen vreemde afbrekingen voorkomen. 

Vormgeving en drukker

In mijn netwerk heb ik veel drukkers en boekvormgevers. Ik zoek de vormgever en drukker die bij jouw boekconcept past. Natuurlijk ga ik mee met de eerste kennismaking en ik adviseer je bij je keuze voor de vormgeving en de oplage van je boek.

Laten we beginnen!

Wil je met me samenwerken?

Je investering

In 6 termijnen van €430 per maand is mogelijk. Neem ook daarvoor contact op met mij. Genoemde prijzen zijn excl btw.

Schrijf nu jouw bestseller!

Schrijf nu je boek!

Laten we beginnen!

Pin It on Pinterest